ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΙΜΟΒΟΡΑ ΖΟΜΠΙ

Το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών έδειξε ξεκάθαρα ότι 2,5 εκατομμύρια ανθρωποειδή,  ταυτίζονται με παιδοβιαστές, βασανιστές και σαδιστές, εμπόρους ηρωίνης, δολοφόνους.                          2,5 εκατομμύρια μεταλλαγμένα δολοφονικά και ανήθικα ζόμπι, κατ΄ όνομα και μόνο “Άνθρωποι” γουστάρουν και δίνουν την συγκατάθεση και τη βοήθειά τους στο κόμμα της Μαφίας,  να συνεχίσει για άλλη μια τετραετία  τη λαίλαπα των ιδιωτικοποιήσεων, της ακρίβειας, της συγκάλυψης βιαστών, των παρακολουθήσεων, της καταστολής και των χημικών, των βασανισμών, το θάνατο στα ράντζα των τριτοκοσμικών νοσοκομείων, των μνημονίων, τις κρατικές δολοφονίες, τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, τις απολύσεις, την καταστροφή του περιβάλλοντος, τις κομματικές προσλήψεις, τις απειλές και το ό, τι χειρότερο έχει περάσει από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.

Οργάνωση ενότητα και δράση στους γδάρτες των ονείρων μας. Να μην τους αφήσουμε να περάσουν τα αντιανθρώπινα σχέδια τους. Να τους εξαφανίσουμε από προσώπου γης. Τέτοιες δράσεις όπως οι παρακάτω μας γεμίζουν αισιοδοξία, μπροστά στην μαυρίλα και την απαισιοδοξία των ημερών. Ας τις πολλαπλασιάσουμε. Οργή, δράση και απαντήσεις στις επιθέσεις της Κυριαρχίας. Κοινωνική Αντιβία και Αυτοδικία. Και αν βγαίνουν τα θρασύδειλα κομματικά μιάσματα και με καταδικαστέους πύρινους λόγους μιλάνε  για “τραμπούκους.  εχθρούς της δημοκρατίας”΄και λοιπές μπούρδες, εμείς γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοί είναι οι νόμιμοι κρατικοί τραμπούκοι, εχθροί της κοινωνίας, της ελευθερίας και της ζωής μας.

1. Επίθεση στην προεκλογική ομιλία του βουλευτή Ν.Δ. Κυρανάκη:

Άλλη μια τετραετία κλείνει τον κύκλο της και το εκλογικό πανηγύρι έχει ξεκινήσει για τα καλά. Αλλεπάλληλες κρίσειςδιαδέχονται η μια την άλλη και οι πιστοί νομίζουν πως με μια ψήφο θα αλλάξουν κάτι. Μπαίνοντας στις τελευταίες μέρες πριν τον πρώτο γύρο των εκλογών, οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των κομμάτων οξύνονται, όσο τα καταπιεσμένα δεινοπαθούν για να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες. Κόμματα από όλο το πολιτικό φάσμα στήνουν προεκλογικές φιέστες στις πλατείες και τις γειτονιές μας, δύο μήνες μόνο μετά την κρατική δολοφονία στα Τέμπη, χωρίς ντροπή, επιδεικνύοντας προκλητική υπεροψία. Για εμάς οι γειτονιές και οι πλατείες είναι μέρη συνεύρεσης, πολιτικοποίησης και συλλογικοποίησης και δεν θα σταματήσουμε να τις υπερασπιζόμαστε.

Την Πέμπτη 18/05/2023 λοιπόν, επιλέξαμε να επιτεθούμε στην προεκλογική εκδήλωση του βουλευτή της ΝΔ Κυρανάκη στην πλατεία Τερζάκη στου Ζωγράφου. Πιστός ακόλουθος της ΝΔ από τα γεννοφάσκια του, με τις γνωστές αηδίες που έχει ξεστομίσει ανά καιρούς είτε για την πανεπιστημιακή αστυνομία, είτε με το ρουφιανιλίκι στη Νέα Σμύρνη. Σε μια στιγμή γηπεδικής ατμόσφαιρας, όπου οννεδίτες και δαπίτες  φωνάζουν τα καγκουροσυνθήματά τους και έχουν πνίξει την ατμόσφαιρα στα μπλε καπνογόνα, επιτεθήκαμε με δακρυγόνα, διαλύοντας το σόου τους και κάνοντας τα τσιράκια του να τρέχουν πανικόβλητα, επιστρέφοντάς τους ένα κομμάτι της βίας που δεχόμαστε καθημερινά, με τα ίδια τους τα μέσα.Σε ένα σόου όπου μάλιστα δε δίστασε να χρησιμοποιήσει μικρά παιδιά με σημαίες μόνο και μόνο ως φόντο για τις προεκλογικές του φωτογραφίες.Αυτοί οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν τα παιδιά για να θυματοποιηθούν, δεν θυμόμαστε να έχουν την ίδια ευαισθησία για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους που πνίγονται στα χημικά και το ξύλο στις διαδηλώσεις και τα πάρκα, ούτε για τα κακοποιημένα παιδιά από τον Γεωργιάδη, τον Λιγνάδη, τον Μίχο και τα κυκλώματα παιδεραστίας που τόσο συχνά στελέχη της ΝΔ, και συγκεκριμένα και ο ίδιος ο Κυρανάκης, έχουν σπεύσει να υπαρασπιστούν.

ΥΓ. Δεν εκπλαγήκαμε από την άμεση κινητοποίηση του μηχανισμού προπαγάνδας μετά τη δράση μας, ώστε να αντλήσουν πολιτική υπεραξία,ενώ λίγες μέρες πριν έθαψαν την είδηση για τη μαζική συγκέντρωση στις Σέρρες, στο γραφείο του Καραμανλή, από τις οικογένειες και τους φίλους των δολοφονημένων στα Τέμπη.

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ-ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΤΟΥ Γ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ 4 ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Αναρχικοί-ες-α”

https://athens.indymedia.org/post/1625306/

https://www.youtube.com/watch?v=hlrgymMJ1Os 

 

 

2. Βανδαλισμός εκλογικού κέντρου με φυτοφάρμακα και μπογιές στο Μεσολόγγι

https://www.thebest.gr/article/712524-mesologgi-bandalisan-eklogiko-kentro-me-futofarmaka

 

 

3. Μπαράζ βανδαλισμών σε γραφεία της ΝΔ σε Θησείο, Ηλιούπολη, Πετράλωνα, Νέο Ηράκλειο

https://www.star.gr/eidiseis/politiki/621713/nd-synexeis-bandalismoi-eklogikwn-mas-peripterwn

 

 

4. Βανδαλισμοί σε εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

https://myportal.gr/vandalismoi-sto-proeklogiko-periptero-tis-nd-stin-nea-paralia/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=vandalismoi-sto-proeklogiko-periptero-tis-nd-stin-nea-paralia

 

 

5. Ηράκλειο Κρήτης: Επίθεση στο εκλογικό κέντρο του Αυγενάκη -Ν.Δ.

https://www.zarpanews.gr/kriti-epitethikan-me-mpogies-se-eklogiko-kentro-tis-nd-video-photos/

 

 

6. Κρήτη: Σπάσιμο γραφείων Πατριωτικής Ένωσης

https://www.cretapost.gr/765635/foto-nei-vandalismi-se-eklogiko-kentro-espasan-tzamaries-prokalesan-terastia-zimia/

 

 

7. Λασίθι: Βανδαλισμοί σε εκλογικό περίπτερο της Ν.Δ.

https://www.mynews.gr/kriti-vandalismoi-se-eklogiko-periptero-tis-n-d-ston-agio-nikolao/

 

 

8. Λαρισα: Βανδαλισμοί σε εκλογικό περίπτερο της ΝΔ

https://gegonota.news/2023/05/12/larisa-vandalismoi-sto-eklogiko-periptero-tis-neas-dimokratias/

 

 

9.Μυτιλήνη:Βανδαλισμοί στο εκλογικό περίπτερο της ΝΔ

https://www.aigaioreport.gr/topikes-eidiseis/6663/vandalisan-to-eklogiko-periptero-tis-neas-dimokratias-sti-lesvo-apantisi-nd-thrasydeiloi-kai-trampoykoi

 

 

10. Θεσσαλονίκη: Αυτοδικία παντού-Παραδειγματικός ξυλοδαρμός παιδοβιαστή

“Εδώ και 3 μήνες είχαμε την πληροφορία από συντρόφους ότι η 14χρονη Μ.Χ. έχει πέσει θύμα του 24χρονου Κώστα Τσ. ο οποίος έχοντας χειριστική συμπεριφορά προχωρούσε σε σεξουαλική ασέλγεια προς την ανήλικη εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη οικογενειακή της κατάσταση, δηλαδή το πλήρες διαλυμένο οικογενειακό της περιβάλλον, ενώ επίσης για να γίνει η αρχική προσέγγιση εκμεταλλεύτηκε την φιλική σχέση που είχε με τον θείο της. Γνωρίζουμε ότι για την Μ.Χ. υπάρχει ήδη εδώ και περίπου 3 μήνες καταγγελία και ενεργή έρευνα στο Χαμόγελο του Παιδιού για παραμέληση ανηλίκου ενώ την υπόθεση αυτή εξετάζουν εισαγγελέας ανηλίκων και κοινωνική υπηρεσία. Επίσης γνωρίζουμε ότι εναντίων του βιαστή Κώστα Τσ. υπάρχει καταγγελία από προηγούμενη σχέση του στο Α.Τ. Τούμπας σχετικά με κακοποιητική συμπεριφορά. Είναι πεποίθηση μας ότι η προσωπικότητα μας δομείται από τα τραύματα της παιδικής μας ηλικίας. Τα άσχημα βιώματα που μπορεί να έχει κάποιος στην παιδική του ηλικία είναι βιώματα που αν δεν αντιμετωπιστούν τότε δημιουργούν ανθρώπους – ναυάγια. Αν η βαρβαρότητα είχε όνομα τότε αυτό θα ήταν Κώστας Τσ. Εδώ και 3 μήνες είχαμε γίνει η σκιά του Κώστα Τσ. Τον παρακολουθούσαμε στο σπίτι του και στη δουλειά του. Μάθαμε που έβγαινε για καφέ, που έτρωγε καθώς και με ποιους συναναστρέφονταν. Όλο αυτό το διάστημα επιβεβαιώσαμε την αρχική μας πληροφορία: Ο βιαστής Κώστας Τσ. ασελγούσε πάνω στην Μ.Χ. Ρόλο συγκάλυψης στον διαρκή βιασμό της ανήλικης είχε ο θείος της ανήλικης και ο πατέρας του Κώστα Τσ. Το βράδυ της Κυριακής 23 Απρίλη 2023 εντοπίσαμε το εν λόγω σίχαμα όπου και αυτοδικήσαμε . Του σπάσαμε τα δόντια και του προκαλέσαμε κρανίο εγκεφαλικές, και όχι μόνο, κακώσεις. Όταν άτομα που ήταν στο σημείο αντιλήφθηκαν το λόγο που τον χτυπάμε τότε συμμετείχαν και αυτοί. Ήταν μια υπέροχη στιγμή αυτοδικίας απέναντι σ ένα σιχαμένο βιαστή που δε σεβάστηκε την ηλικία της, δεν λογάριασε το γεγονός ότι είναι ορφανή από μητέρα και με απόντα τον πατέρα της. Όταν τον πιάσαμε παραδέχτηκε ότι ασελγεί εναντίον της 14χρονης ενώ κατά τη διάρκεια του ξυλοδαρμού του ο βιαστής έκλαιγε και ζητούσε βοήθεια. Το μόνο που πήρε ήταν και άλλο ξύλο. Σπάμε την κανονικότητα που θέλει την κοινωνία και τους νομοθέτες να κλείνουν τα μάτια στην σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων. (Από το 2019 η ηλικία συναίνεσης σε σεξουαλική επαφή είναι πλέον στα 15!) Τσακίζουμε τους βιαστές και δημιουργούμε σχέσεις που τα θύματα θα μπορούν να μιλάν. Αυτό το μέλλον θέλουμε να είμαστε εμείς ώστε να ξεκινήσει μια νέα ζωή για την μικρή 14χρονη.

Υ.Γ.1. Η φυλακή για τον Κώστα Τσ. θα ήταν σωτήρια για αυτό και μείς δε θα δημοσιεύσουμε το επώνυμο του, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να αυτοδικήσουμε ξανά και ξανά. Η ζωή του θα γίνει εφιάλτης.

Υ.Γ.2. Παραθέτουμε ένα e-mail όπου οποίος γνωρίζει το οτιδήποτε για αυτήν την υπόθεση μπορεί να στείλει σε αυτό ότι πληροφορίες διαθέτει. antisexistactionskg@riseup.net. Επίσης μπορεί να στείλει κανείς οποιαδήποτε πληροφορία διαθέτει για σεξιστικές, κακοποιητικές συμπεριφορές. Εδώ μπορεί να καταθέσει το βίωμα του ή κάτι που έχει πέσει στην αντίληψη του. Όπως είναι λογικό οι καταγγελίες θα διασταυρώνονται και θα τις χειριζόμαστε αναλόγως.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας

Προτάσσουμε την αναρχική αυτοδικία απέναντι σε κάθε βιαστή και δίνουμε και μια υπόσχεση: Τίποτα δεν τελείωσε…

Πάντα καχύποπτοι για ότι βλέπουμε γύρω μας. Δημιουργούμε άτυπους πυρήνες δράσης στις γειτονιές μας και τις περιφρουρούμε από βιαστές. Ένας νέος κόσμος ανατέλλει από αύριο. Είναι ο κόσμος της Άρνησης και της Επίθεσης σε ότι καταστρέφει την αισθητική μας και προσβάλει την αξιοπρέπεια μας.

Ghetto 40c “

https://athens.indymedia.org/post/1624928/

Τροχιά στο Άπειρο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *