ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΧΡΗΣΤΟ ΛΟΒΕΡΔΟ ΣΤΕΛΑΚΑΤΟ

Πολυεθνικές και διευθυντές προβαίνουν σε μια βιομηχανία μηνύσεων, κρατικοί λειτουργοί – λιμενικοί, μπάτσοι, εισαγγελείς κάνουν τα στραβά μάτια, δικαστές μεθοδεύουν και επανενεργοποιούν παράνομες καταδίκες που αναιρούνται στον Άρειο Πάγο που αποφαίνεται για το αληθές των καταγγελιών.

Ο Χρήστος Λοβέρδος Στελακάτος, όντας ιχθυολόγος και επί σειρά ετών εργαζόμενος σε εταιρείες ιχθυοκαλλιεργειών, συνέλεγε υλικό και πληροφορίες που αποδεικνύουν σε μεγάλο βαθμό την εγκληματική εργαλειοποίηση της φύσης, την εκμετάλλευση των εργατριών –ων από τις εταιρίες,  τη ρύπανση των θαλασσών από τη βιομηχανία της ιχθυοκαλλιέργειας αλλά και τη χρήση της καρκινογόνου και μεταλαξιογόνου φορμόλης ως αντιπαρασιτικό στα ψάρια όπου ένα μέρος αυτών των ουσιών καταλήγει στα ράφια των σουπερμάρκετ και στα πιάτα των καταναλωτών.

Στις 16/9/2022, του επιβλήθηκε από τους δικαστές του δικαστικού μεγάρου Ηγουμενίτσας ποινή 6 μήνες φυλάκισης με 3 χρόνια αναστολή για δυσφήμιση διευθυντή των πολυεθνικών ιχθυοκαλλιεργειών Andromeda group, America capital και Mubadala. Στο δικαστήριο αυτό είχε αθωωθεί πριν περίπου 3 χρόνια σε 5 κατηγορίες. Οι πολυεθνικές πήγαν την δική στον Άρειο Πάγο και ζήτησαν την επιστροφή της ώστε να ξαναγίνει. Ο Άρειος Πάγος δέχτηκε από τις πέντε κατηγορίες να γυρίσει και να επαναδικαστεί ξανά η μια κατηγορία για τη δυσφήμιση διευθυντή. Στις 21 Σεπτεμβρίου δικάζεται ξανά σε 3 δικαστήρια για άλλες κατηγορίες που σκηνοθέτησε η μαφία της ιχθυοκαλλιέργειας. Είναι πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει με τις απανωτές διώξεις και μηνύσεις που δέχεται  ο Χρήστος για προσβολές και συκοφαντική δυσφήμιση από την κλίκα των εταιριών, των ατόμων της πυραμίδας στελεχών που διευθύνουν τις πολυεθνικές αυτές και εξαφανίζουν ανθρώπους και οικοσυστήματα συνεργαζόμενοι με πολιτικούς, δικαστικούς, κρατικά τμήματα ελέγχου, σώματα ασφαλείας, τράπεζες, μεγαλοδικηγόρους, υπόκοσμο και κατέχουν αμέτρητα εκατομμύρια στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.  Ο Χρήστος διώκεται απλά και μόνο γιατί λέει την αλήθεια και δεν κάνει πίσω σε απειλές και δικαστήρια. Οι καταγγελίες που δημοσιοποιεί ξεσκεπάζουν το ρόλο των εταιριών αναδεικνύοντας ένα διατροφικό και οικολογικό σκάνδαλο.

Να μην αφήσουμε τον Χρήστο βορά στις ορέξεις και την εκδικητική μανία πολυεθνικών, εταιριών και εξουσιαστικού συστήματος

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΧΡΗΣΤΟ ΛΟΒΕΡΔΟ ΣΤΕΛΑΚΑΤΟ

ΑΜΕΣΗ ΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ

*ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ*

 

                                                                                                                                       Τροχιά στο Άπειρο

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *